Kampanjer

Köp säng från Ekens och få bäddmadrassen på köpet

Kampanjen pågår mellan 16 April - 24 Juni.

Går ej att kombineras med andra erbjudanden

Klicka här för att komma till kampanjen och dess produkter!

Ekens rötter sträcker sig tillbaka till 1938. Redan vår första säng byggde på en dröm om modern skandinavisk design och en individuellt anpassad komfort som känns i hela kroppen.

En imponerande stilren design och den individuellt anpassade komforten som känns i hela kroppen utmärker Ekens kontinentalsängar. Hemligheten ligger i den optimalt följsamma konstruktionen och kontinentalsängens dubbla resårsystem som ger ett stort komfortdjup och en utmärkt avlastning.Just nu lämnar vi 15% rabatt på hela NFGs sortiment

Kampanjen pågår mellan 17 Mars - 29 April.

Går ej att kombineras med andra erbjudanden

Klicka här för att komma till kampanjen och dess produkter!

Nordic Furniture Group är den svenska möbelproducenten som förstår att hemmet är en förlängning av din personliga stil och smak. Med ett omfattande utbud av möbler och inredningsdetaljer i varierande stilar och prisklasser är de dedikerade till att förse dig med det bästa för både inomhus- och utomhusmiljöer.


Just nu lämnar vi 15% rabatt på alla blonda möbler från Hans K

Vi lämnar även 10% rabatt på Hans Ks övriga sortiment!

Kampanjen pågår så långt lagret räcker.

Går ej att kombineras med andra erbjudanden

Klicka här för att komma till kampanjen och dess produkter!

Hans K, en genuin möbelkollektion med moderna och tidlösa möbler i hållbara material. Varumärket kännetecknas av modern känsla och en perfekt balans mellan kunskap från flera generationer och innovativ design. Genom samarbeten med enastående designers skapar Hans K en unik och dynamisk kollektion för både hem och offentlig miljö. Känd för sin nordiska diskreta design med enkla detaljer kan Hans K:s kollektion bli en framtida designklassiker. Hans K har sin bas i Kinna med samarbetspartners över en stor del avJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.