ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer på möbler och inredningsdetaljer. Passa på att skaffa något nytt till ditt hem till ett fantastiskt pris. Vi försöker hålla sidan uppdaterad med aktuella erbjudanden på såväl tidlösa designikoner till moderna klassiker från ledande varumärken och formgivare, för att du enkelt ska hitta det du söker.Rowico

Rowico Home erbjuder möbler i välarbetad skandinavisk design med ett hållbarhetstänk. Stilsäkra möbler för hem där familj och vänner kan umgås och matplatsen får lov att stå i centrum.

10% Rabatt på hela sortimentet

Kampanjperiod 9/9 - 4/10
Englesson

Sedan 1964 har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat möbler, kända för sin höga kvalitet. Med svensk design och inspiration från det skandinaviska formspråket och egen tillverkning byggs våra möbler för hand enligt hantverksmässig tradition, moderna metoder och med hänsyn till miljön. Genuint hantverk och noggrannhet är en självklar måttstock för hållbarhet, kvalitet och komfort.

15% Rabatt på alla soffor och fåtöljer

Kampanjperiod 1/9 - 19/9

Ekens

Vad bygger drömmar på? De bygger på en kombination av längtan, visioner och målmedvetenhet. Därför är våra drömmar det viktigaste vi har. Det är våra drömmar som ger oss styrka och formar oss som människor. Det är våra drömmar som har kraften att kunna förändra världen vi lever i. Hos oss på Ekens har vi byggt drömmar sedan 1938. Vår vision var nämligen att skapa den perfekta sängen och det är fortfarande vårt mål. Därför arbetar vi varje dag med att utveckla och optimera våra sängar. Endast de bästa lösningarna är bra nog. Med modernt tidlös design, individuellt anpassad komfort och kvalitet präglad av svenska hantverkstraditioner, erbjuder en säng från Ekens en perfekt plats för både sköna och storslagna drömmar.

Huvudgavel och ben på köpet!

Kampanjperiod 1/9 - 19/9


Brunstad

Med sitt enkla, klassiska formspråk är Delta fåtöljen redan en etablerad klassiker. Det finnas olika modellvarianter i Delta konseptet, och även olika valmöjligheter för varje Delta modell. Den största olikheten mellan modellärna är underredet och armstödskuddarna.

Deltakampanj från norska Brunstad och ben på köpet!

Kampanjperiod 15/9


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.